Nova temporada d’activitats físiques per a gent gran

20/11/2023 - 14:00h

A l’acte de presentació es va lliurar un pack de benvinguda que inclou informació del programa d’activitat física per a gent gran i la samarreta de grup per a les caminades d’aquest any

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, i el regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, van presentar la nova temporada d’activitats físiques per a gent gran, amb una especial atenció al cicle de caminades de diferents intensitats, totes elles gratuïtes i dirigides per monitors professionals. La presentació s’ha fet aquest dimarts a l’Escorxador, en un acte adreçat al col·lectiu de gent gran, a qui la regidora Gemma Romeu animava a participar, com una bona eina de manteniment de la salut: “presentem un programa ric, fruit d’un treball conjunt entre gent gran i esports”.

Per a caminades de baixa intensitat, la fisioteràpeuta del Centre d’Atenció Primària Lara Cuscó va explicat que  s’organitza el cicle Camins Actius, adreçat a persones de Vilafranca i la comarca, sense inscripció prèvia. Per a més informació es pot contactar per correu electrònic amb benestaremocionalvilafranca.apms.ics@gencat.cat

Per a caminades d’intensitat mitjana, l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona organitzen les caminades, també de participació gratuïta, per a gent gran de Vilafranca. En aquest cas, és necessari tenir el carnet blanc i fer inscripció prèvia, al Complex Aquàtic, ja que algunes de les sortides programades requereixen de transport en autocar a d’altres municipis. La coordinadora d’activitats del Complex Aquàtic, Eva Ruiz, va explicar que les novetats d’aquesta edició són la introducció dels pals de  marxa nòrdica i l’edició de la samarreta distintiva ‘Salut ON’. El regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, recordava la importància de l’envelliment actiu, “perquè qui mou les cames mou el cor. I qui mou el cor mou la vida. Apostem per envelliment actiu per envellir amb dignitat”.

A l’acte de presentació es va lliurar un pack de benvinguda a les persones assistents, que inclou informació del programa d’activitat física per a gent gran i la samarreta de grup per a les caminades d’aquest any.

També et pot interessar

Comentaris