La demanda de joguines per a infants vulnerables creix un 35% en quatre anys

500 criatures de tot l’Alt Penedès es beneficiaran enguany de la campanya que impulsa la Creu Roja per Nadal i Reis

El nombre de famílies vulnerables que participen en la campanya de la Creu Roja que impulsa anualment per tal que cap infant es quedi sense joguines per Nadal i Reis no ha parat de créixer. El 2022 van ser 130, una xifra que representa un creixement d’entre el 35 i el 40% respecte els anys de la pre-pandèmia. Enguany encara no s’ha donat la xifra definitiva de famílies que s’acolliran a la campanya, però es preveu que el nombre d’infants que se’n beneficiarà se situarà al voltant dels 500.

La iniciativa s’ha presentat enguany sota el lema “Els seus drets en joc” i demana joguines noves, no sexistes ni bel·licistes i sostenibles. La participació es pot fer comprant joguines i portant-les a la Creu Roja (carrer Eugeni d’Ors, 22) o a través d’aportacions econòmiques contactant amb el 663 366 269. La data límit per fer les aportacions ja sigui materials o econòmiques és el 15 de desembre.

A banda dels beneficis que obtenen les criatures que participen en la campanya, el regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, ha volgut destacar la capacitat “d’ajuda a la cohesió social a través d’aquesta campanya” i “la importància del paper del joc i de la família” en el desenvolupament dels infants.

La campanya de la joguina de la Creu Roja compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Pinnae, Càritas i els ajuntaments de Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos.

També et pot interessar

Comentaris