La Funifira de Gelida aplega més de 4.000 visitants en un cap de setmana farcit d’activitats

15/11/2023 - 17:00h

El trenet solidari va completar 1.195 viatges i va recaptar 600 euros

La 13a edició de la Funifira de Gelida va superar totes les expectatives, consolidant-se com un esdeveniment clau en el calendari de l’oci ferroviari i el maquetisme. A més, va oferir una experiència gastronòmica completa i una varietat d’activitats per a tota la família.

L’edició d’enguany va acabar registrant un gran èxit de participació aplegant al voltant dels 4100 visitants. A l’espai gastronòmic es van servir 6921 degustacions de begudes i 7232 degustacions gastronòmiques.
Un dels grans atractius d’aquest any va ser la primera trobada Lego a Gelida, amb una exposició gratuïta al Saló d’Espectacles de l’UCG i activitats a la plaça de la Vila, atraient 3500 assistents.

El Centre d’Interpretació del Funicular va rebre 613 visitants, mostrant l’interès creixent per la història ferroviària del municipi. A més, el taller i exhibició de vol van captivar a 200 infants, i el dissabte, un altre grup de 200 infants van participar en el vol circular. Una de les activitats més destacables va ser la del trenet solidari, que va completar 1195 viatges, recaptant 600,70 euros que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Marc Rodríguez, regidor de Turisme i Promoció Econòmica va destacar que “la Funifira és una finestra oberta al món del modelisme, l’oci ferroviari, però també al patrimoni, la gastronomia i la cultura de Gelida. Hem aconseguit crear un esdeveniment que fusiona tradició i innovació, atraient tant els gelidencs i gelidenques com a visitants”.

A més, el regidor de l’Ajuntament de Gelida va afegir que “Ja estem treballant i pensant en la fira del 2024, hem encetat un camí molt positiu, però encara hi ha molta feina a fer per plasmar els objectius i totes les propostes que tenim al cap i que aquest any no s’han pogut tirar endavant”.
Aquesta edició també ha inclòs una varietat d’exhibicions de maquetisme, tallers de manualitats i aeromodelisme, i activitats esportives i musicals, com la Funimetrada i el torneig de pàdel, així com el tardeo ‘Revival 80’s – 90’s i l’actuació de la Big Band.

També et pot interessar

Comentaris