El pòdcast de la Queta s’estarà dos dies a la rambla de Vilafranca

15/11/2023 - 14:30h

Aquesta acció itinerant està impulsada pel Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l’ús del català

Aquest dimecres s’ha presentat el ‘pòdcast de la Queta’ que s’estarà a la rambla de Vilafranca avui i demà dijous. A l’acte d’obertura hi han assistit el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, junt amb el regidor i portaveu de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura al Penedès, Romà Cano i la regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau.

‘El pòdcast de la Queta’ és una acció itinerant que impulsa el Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l’ús del català, en el marc de la campanya “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure” de foment de la llengua. Es tracta d’una cabina de ràdio mòbil en la qual hi poden participar tots els ciutadans de Catalunya, amb la voluntat d’acabar fent el pòdcast més gran que s’hagi enregistrat mai en el nostre país, amb el màxim nombre de veus.

Hi pot participar qualsevol persona i l’horari d’obertura serà de 10 a 14h i de 15 a 19 hores. El recorregut del pòdcast acabarà aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú després de passar par 16 ciutats catalanes.

També et pot interessar

Comentaris