Llach Serra impulsa unes tribunes sobre habitatge

15/11/2023 - 12:00h

El pròxim dimecres 22 de novembre arrenca el cicle al voltant del mercat residencial de lloguer, amb Gonzalo Bernardos, Josep Navarro i Rubén Llach

L’empresa de gestió immobiliària Llach Serra impulsa un cicle trimestral de tribunes monogràfiques al voltant de l’habitatge, que es duran a terme a la Sala Zazie del Casal. Aquest cicle, que es desenvolupa amb la col·laboració del Casal, neix per apropar al públic general les novetats sobre habitatge i patrimoni amb ponents especialitzats.

“Des del Casal fem tribunes d’interès social i cultural, i amb aquest nou cicle amb Llach Serra, patrocinador de la temporada d’espectacles i col·laborador de la SE Casal, encetem una iniciativa que ens permetrà oferir nous continguts a càrrec dels agents que hi treballen a diari, podent implicar la trentena d’empreses que tenen aliances amb el Casal” explicava Salvador Casals, gerent de l’entitat.

“Els socis fundadors de Llach Serra, Rubén Llach i Beatriu Serra, som vilafranquins arrelats al Casal des de petits, i per això hem volgut ubicar aquí les nostres tribunes. Volem posar el coneixement immobiliari en valor i a disposició de tota la societat, analitzant temàtiques tan diverses com el lloguer, les comunitats de propietaris, l’eficiència energètica, la gestió patrimonial, les inversions, el lloguer turístic, la propietat horitzontal, la rehabilitació, els canvis legislatius…” apuntava Rubén Llach, administrador de finques, economista i codirector de Llach Serra.

La primera tribuna es durà a terme el proper dimecres 22 de novembre a la Sala Zazie Casal, i reflexionarà al voltant del mercat residencial de lloguer. Aquesta tribuna comptarà amb l’especialista en el mercat immobiliari Gonzalo Bernardos, director del Màster en Assessoria, Gestió i Promoció Immobiliària de la Universitat de Barcelona i referent del sector. També hi participaran el vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Josep Navarro, que exposarà les funcions dels administradors de finques en la gestió de patrimoni i el lloguer per aportar-hi valor, i el mateix Rubén Llach, que conduirà l’acte i aportarà la seva visió i experiència. El cicle de tribunes Llach Serra serà trimestral, gratuït i obert a tothom.

També et pot interessar

Comentaris