La Policia Local deté els autors de dos robatoris en establiments del carrer Coll

14/11/2023 - 18:41h

Una clínica de fisioteràpia i una perruqueria del costat van patir destrosses la nit del diumenge i els autors van ser detinguts l’endemà al matí

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns al matí dos individus com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en dos establiments del carrer Coll.

La detenció es va poder fer després que una patrulla del torn de nit va interceptar al barri del Centre un individu que portava dues bicicletes i un ordinador portàtil. En no poder acreditar que els estris eren de la seva propietat, van ser intervinguts pels agents i l’individu va ser identificat. Arran de la investigació iniciada, es va poder determinar que  l’ordinador procedia d’una clínica de fisioteràpia del c/ Coll. Una patrulla s’hi va desplaçar i va poder comprovar que l’establiment havia estat violentat així com també una perruqueria del costat.

Com que la persona que portava les bicicletes i l’ordinador havia estat identificada en el torn de nit, es va muntar immediatament un dispositiu per tal de localitzar i detenir-lo. Gràcies a la col·laboració d’un ciutadà que va aportar un vídeo on es podien veure els dos individus que havien comès els robatoris i a la trucada del propietari d’un dels establiments on s’havia robat alertant que havia vist dos individus al mateix c/ Coll que es podrien correspondre amb els autors, agents de la Policia Local van acudir immediatament i van identificar i escorcollar als sospitosos els quals, encara portaven a sobre gran part del material sostret.

La Policia Local va procedir a la detenció dels dos individus i a retornar el material sostret als seus propietaris. Les diligències continuen obertes ja que també es van trobar altres objectes que podrien provenir d’altres fets il·lícits.

També et pot interessar

Comentaris