La química neerlandesa Akzo Nobel presenta el projecte d’ampliació de la planta de Vilafranca

14/11/2023 - 13:50h

Aquest dijous s’organitza un acte a la seu de l’empresa

L’empresa química Akzo Nobel organitza aquest dijous al matí un acte formal de presentació del projecte d’ampliació de la planta que té al polígon Domenys II de Vilafranca. La multinacional neerlandesa és líder en el sector de pintures industrials i revestiments. Les noves instal.lacions de Vilafranca estaran dedicades a la producció de recobriments lliures de bisfenol

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, l’alcalde de Vilafranca, Franscisco Romero, la directora d’Inversió i Empreses Estrangeres d’ACCIÓ, Trini Bofarull i el cònsol dels Països Baixos a Barcelona, Dirk Kremer assistiran a la presentació.

El projecte d’ampliació de la planta vilafranquina s’executa en col.laboració amb l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIO), organisme depenent de la Generalitat de Catalunya. Akzo Nobel busca amb l’actuació produir recobriments que responguin a les necessitats del sector industrial i promoure la creació d’ocupació.

També et pot interessar

Comentaris