Sant Sadurní aprova el conveni per desenvolupar el polígon industrial Can Ferrer III

08/11/2023 - 14:00h

Hi haurà més espai per les indústries del municipi

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha donat llum verda amb el suport de tots els grups municipals a excepció de la CUP, que es va abstenir, a l’aprovació definitiva del conveni urbanístic amb l’Institut català del Sòl (INCASOL) per al desenvolupament del polígon industrial de Can Ferrer III. Per aprovar aquest conveni i també per tirar endavant les bases reguladores de les subvencions per les activitats culturals i de cultura tradicional, es va convocar un ple extraordinari i urgent

Les diferents formacions municipals van coincidir durant el debat sobre el nou polígon Can Ferrer III en la necessitat d’ampliar el sòl industrial de Sant Sadurní d’Anoia per tal de facilitar solucions d’espai i de logística a les empreses de la vila.

L’alcalde Pere Vernet va apuntar, durant la seva intervenció, que les obres de remodelació de la carretera entre Sant Sadurní i Masquefa que estan previstes per a l’any 2025, inclouran un pas per connectar el barri Vilarnau amb el polígon, una reivindicació històrica que millorarà l’accessibilitat i la seguretat dels vianants que hi accedeixen.

Per la seva banda, des de Junts van recordar que el projecte del polígon Can Ferrer III el va impulsar l’anterior equip de govern amb els juntaires liderant la regidoria d’Urbanisme. Ton Amat, portaveu de la formació, va aprofitar per “agrair la gran tasca que va fer l’anterior regidor d’Urbanisme per tirar endavant aquest polígon i altres temes de planejament que són bàsics pel futur desenvolupament de Sant Sadurní d’Anoia”.

També et pot interessar

Comentaris