ERC creu que els pressupostos del 2024 han de marcar el rumb de Vilafranca els propers 4 anys

31/10/2023 - 15:00h

Els republicans han encetat una ronda de reunions amb diverses entitats de la vila per explicar la seva proposta de pressupost

Per ERC Vilafranca els pressupostos que es portaran a aprovació en les properes setmanes han de marcar les línies estratègiques i el rumb de la vila per als propera 4 anys. “Cal posar per endavant els interessos de la ciutat” manifestava el seu cap de llista, Pere Sàbat. Els republicans han iniciat una sèrie de trobades amb associacions i entitats socials, econòmiques i culturals per compartir les propostes que consideren cabdalts per posar la Vilafranca al dia.

I en aquesta línia Sàbat incidia en que la seva proposta gira al voltant dels cinc eixos que ja en campanya van explicar. Una Vilafranca verda, amb la xarxa de carrils bici; una Vilafranca d’oportunitats, amb l’aposta pel comerç; Una Vilafranca que cuida, doblant el pressupost d’habitatge i creant un Centre d’Urgències d’Atenció Primària; la Vilafranca sobirana amb uns pressupostos participatius i amb el pacte social per la llengua; i una Vilafranca capital amb la rehabilitació de l’antic hospital i la nova biblioteca. Aquestes són les principals aportacions d’ERC per als pressupostos del 2024.

Sàbat insistia en que el govern actual socialista “encara no ha fet cap proposta” i sobretot en el fet que ara s’obre una oportunitat per prendre el camí de la transformació i posar Vilafranca el dia deixant de banda la inèrcia dels últims anys “que han conduït a perdre moltes oportunitats”, deia.

Des d’Esquerra s’ha explicat que les trobades que es realitzaran aquestes properes setmanes volen poder compartir reptes i propostes concretes per millorar Vilafranca. Sàbat explicava que les trobades fetes fins ara han confirmat que “l’anàlisi que fem és compartit, i la necessitat de tenir un gir de 180 graus en els pressupostos i en el govern de la ciutat”. Sàbat també remarcava la necessitat de “sumar amb entitats i associacions sobre cap a on ha d’anar Vilafranca. Posar-nos d’acord dos partits és relativament fàcil, el que hem fer són acords de ciutat i per això és imprescindible compartir propostes amb les entitats”.

També et pot interessar

Comentaris