Dimiteix en bloc l’executiva comarcal de Junts al Baix Penedès

26/10/2023 - 15:00h

Acusen de deslleialtat a Impulsem

Josep Maria Llasat (president i conseller nacional), Jaume Fortuny (responsable d’acció municipal de la vegueria i conseller nacional) i els vocals Roger Inglada i Antoni Canals han presentat la dimissió dins de l’executiva comarcal de Junts al Baix Penedès.

Segons els polítics dimissionaris “la raó està en el pacte subscrit amb Impulsem Penedès i la deslleialtat amb la que aquest partit s’ha comportat en el sí de la coalició amb Junts per Catalunya, i que Junts ho hagi permès”. Afegeixen que “el conveni signat entre ambdós partits ha estat vulnerat en aspectes essencials, com la marca de proporcionalitat dels resultats electorals a l’hora de decidir els representats del Consell Comarcal, que lluny de mantenir la proporcionalitat de 2 a 3, ha acabat sent de 0 a 10, al no tenir Junts pre Catalunya cap conseller comarcal ni cap dels seus suplents entre els cinc que han correspost a la coalició”.

Per altra banda, els dimissionaris “no estem d’acord amb la política de pactes amb el PSC-PSOE que Impulsem Penedès ha imposat al Consell Comarcal, sense buscar cap consens amb l’executiva de Junts al Baix Penedès. Tampoc en això s’ha complert novament el conveni signat. Lamentem que per part de la presidència de la vegueria s’hagi permès aquesta situació”.

Durant el passat estiu ja van dimitir Sandra Manuell, secretària d’organització i presidenta local del Vendrell i Conxita benito, sevretària de relacions amb els afiliats. D’aquesta manera han acabat pelgant tots els càrrecs de l’executiva comarcal.

També et pot interessar

Comentaris