Glòria Clota és nomenada directora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès

23/10/2023 - 17:43h

Els serveis territorials d’Igualtat i Feminismes s’establiran a Vilanova i la Geltrú  juntament amb Interior i Empresa i Treball

El Penedès ja ha assolit el desplegament dels vuit serveis territorials que el Govern va preveure el març del 2022, amb el nomenament de Glòria Clota com a directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes. Nascuda a Barcelona, Clota viu a Sant Sadurní d’Anoia des del 2007. És llicenciada en Psicologia per la UAB i té un postgrau en Estratègia i Competitivitat regional. A més, té formació en àmbits com el lideratge i la gestió d’equips, el disseny i gestió de polítiques públiques o l’impuls dels plans d’igualtat, entre d’altres.

La seva carrera professional en l’àmbit públic va començar fa 21 anys, i s’ha centrat majoritàriament en el desenvolupament de tasques relacionades amb la creació, cocreació i desplegament de polítiques d’ocupació i millora de les qualificacions, especialment en el marc de la formació i l’orientació professionals.

Tal com estava previst, els serveis territorials d’Igualtat i Feminismes s’han instal·lat a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, on també hi ha les seus territorials d’Interior.

Amb aquest nomenament la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de vuit serveis territorials propis. Abans de la primavera del 2024 està previst que es nomenin les direccions territorials de Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

També et pot interessar

Comentaris