Premis Talent Femení a les dones emprenedores del Penedès i del Garraf

18/10/2023 - 16:01h

Es van entregar premis en deu categories

El Vendrell va acollir el lliurament de la vuitena edició dels Premis Talent Femení. Amb finalitat de donar visbilitat a dones empresàries i professionals del Penedès, Talent Femení Associació Empresarial premia, a títol individual, perfils i trajectòries de diferents dones.Enguany, per primera vegada, es va donar un premi a un home, amb la intenció d’acostar-se més a la igualtat i sumant aquests premis al moviment de l’ONU ‘He for She’ (‘Ell per ella’).

Es van establir 10 categories. El Premi a la Trajectòria va ser per a Laura Fernández, productora i adjunta a la direcció de Filmax; el de Cultura i Oci, per a Núria Scarp, DJ internacional; el TIC i Comunicació, per a Sílvia Martínez, periodista de RTV El Vendrell; el Premi d’Enoturisme i Vinicultura, per a María Jesús Sánchez, presidenta de Priorat Turisme; el de Dona en el Món de l’Esport, per a Sofia Pedrosa, pilot de trial i campiona del campionat d’espanya de Trial Fèmines; el Ciència i Salut, per a les doctores Cristina Puig, Olga Serra i Anna Rabanal, ginecòlogues i embriòloga i sòcies fundadores de Clínica Barcelona IVF; el d’empresa socialment compromesa, per a Mercè Vendrell, propietària de Menstrual Point; el d’Enginyeria, per Mar López, degana del col.legi d’Enginyers del Garraf; el “He for She”, per Miguel Angel Gargallo, propietari del Grup Gestió Fiscal; i, finalment, el premi d’Honor per Lucrecia, cantant i actriu.

L’acte va comptar amb la presència d’Elia Soriano, directora executiva de l’Institut Català de la Dona, Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles i de diferents regidors dels ajuntaments del Vendrell, Sant Pere de Ribes, Sitges, Canyelles, Vilafranca i Vilanova. Igualment, hi van ser Amanda Vivanco, membre de la comissió dona i empresa de la Pimec i Ricard Checa, president de l’Observatori de Drets Humans de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris