Organitzen diverses activitats sobre com fer front a la problemàtica del món de l’habitage

05/10/2023 - 12:30h

Consell Comarcal, Cineclub, la URV i la UNESCO, col.laboren

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col.laboració amb Cineclub Vilafranca, la URV, la Càtedra UNESCO i la Diputació de Barcelona, organitza durant aquest mes d’octubre i coincidint amb el Dia Mundial de l’Haabitatge un programa d’activitats divulgatives sota el nom Octubre i Habitatge. El programa té com objectiu facilitar eines informatives a la ciutadania sobre com abordar els problemes vinculats al món de l’habitatge.

Xavier Lluch, president del Consell Comarcal, va assenyalar que “el dia mundial de l’habitatge el celebra molt poca gent, però creiem que és important ja que dins l’àmbit comarcal treballem molt, conjuntament amb els ajuntaments, per donar un bon servei a les problemàtiques sobre habitatge que té la ciutadania”.

“Els tres grans objectius de la iniciativa són informar, difondre i prevenir perquè la ciutadania estigui molt ben informada en tot moment. Gràcies a l’exepriència del servei, sabem que la prevenció evita conflictes a la població”, va assenyalar la consellera d’Habitatge, Sònia Poch.

El programa d’actes inclou una exposició a la seu del mateix consell que estarà oberta fins el dia 31 amb el títol de “Rehabilitem”, una xerrada el dia 19 sobre ajuts a la rehabilitació a la seu del Consell Comarcal, la projecció de dues pel.lícules (Doña Clara i Parásitos) els dies 19 i 20 a la sala Zazie i un darrera xerrada el dia 26 sobre els mites del loguer també a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris