Castellet i la Gornal presenta el seu primer espot turístic “Castellet i la Gornal, una experiència que has de viure”

19/09/2023 - 16:15h

El vídeo recórre per diferents punts d’atractiu turístic del municipi en una vivència viscuda per una família i combinant la realitat virtual i el món de les xarxes socials amb la necessitat de viure de primera mà l’experiència

Divendres passat, a la Sala Polivalent Montserrat Roig de la Gornal, es va presentar el nou espot turístic de Castellet i la Gornal, per mà de l’Ajuntament com a ens promotor i conjuntament amb Punt TV la productora que ha realitzat l’espot. L’alcalde Xavier Revuelta va donar la benvinguda a tots els assistents mostrant la importància d’apostar pel turisme, potenciar la riquesa patrimonial i paisatgística de la que disposa el municipi i la necessitat de treballar conjuntament entre l’empresa privada i l’administració pública.

A continuació, va prendre la paraula Olga Piña, regidora de turisme. Piña va esmentar totes les col·laboracions i va remarcar la importància que aquest espot havia estat possible gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi, ja que es va realitzar un càsting per a participar i els actors i actrius són persones locals. Tanmateix, va agraïr l’esforç i treball que es va dur a terme des del departament de turisme de l’Ajuntament, tant per aquest projecte com d’altres que s’estan treballant per tal de posicionar el municipi turisticament i promocionar el territori.

Finalment, Jordi Escofet de Punt TV va explicar l’experiència de producció d’aquest espot i va donar entrada a la projecció. El vídeo promocional turístic recórre per diferents punts d’atractiu turístic del municipi tot exposant una vivència viscuda per una família i combinant la realitat virtual i el món de les xarxes socials amb la necessitat de viure de primera mà l’experiència.

L’espot es pot veure fer al canal de YouTube oficial de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

També et pot interessar

Comentaris