El conseller de Drets Socials visita les futures instal·lacions de Benestar Social del CCAP

18/09/2023 - 09:00h

La Casa Jané i Formosa serà el futur emplaçament de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal

El divendres 8 de setembre, el conseller de la Generalitat de Drets Socials, Carles Campuzano, va visitar el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per veure les futures instal·lacions situades a  la Casa Jané i Formosa, a Vilafranca del Penedès.

El conseller va fer la visita acompanyat pel president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, pel vicepresident 1r, Albert Tort, el portaveu del grup comarcal d’ERC, Pere Sàbat, el president de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, Jordi Bosch, la cap de l’Àrea, Núria López, i l’arquitecta de Serveis Tècnics del Consell Comarcal, Cristina Montserrat.

Campuzano va subratllar la importància d’assegurar que els espais destinats als serveis socials siguin amplis i acollidors amb l’objectiu de facilitar una atenció personalitzada i humana de qualitat. La remodelació de la casa ha rebut el seu elogi: “els espais, que han de ser amplis i acollidors, són fonamentals per a una atenció al màxim de personalitzada i humana.”

El conseller també va destacar la importància de les àrees bàsiques en l’execució de les polítiques globals dissenyades pel Departament de Drets Socials. Va subratllar que la cooperació i la col·laboració entre tots els professionals implicats en els serveis socials són estratègiques i essencials per garantir una atenció eficient i integral a la ciutadania.

Durant la seva visita, Campuzano va mantenir una reunió de treball amb representats polítics i tècnics del Consell Comarcal. Aquesta trobada va ser una oportunitat per aprofundir en els reptes i les oportunitats que es presenten en l’àmbit del benestar social a la comarca, així com per establir línies de col·laboració i coordinació futures.

Finalment, el conseller va signar el llibre d’honor del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris