Salut dona llum verda al futur consultori mèdic de Torrelles de Foix

18/09/2023 - 11:00h

La Generalitat no oferirà de moment suport econòmic i l’Ajuntament de Torrelles cercarà finançament per a la redacció del projecte

Aquest dijous l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, i la regidora de Sanitat, Inés Navarro, a més de tècnics municipals, es van reunir a Barcelona amb la secretària d’Atenció Sanitària i Participació del departament de Salut de la Generalitat, Carme Bertral. 

Des del departament s’ha donat conformitat a la redacció del projecte del nou consultori mèdic de Torrelles de Foix, que s’ubicarà al solar adjacent a l’Ajuntament. El nou edifici permetrà dotar d’unes instal·lacions i recursos sanitaris adequats als professionals mèdics i oferir el servei de qualitat que mereixen els veïns i veïnes del municipi.

L’encàrrec del projecte l’haurà d’assumir l’Ajuntament, que farà les gestions necessàries per assegurar el finançament del treball. Amb tot, el govern municipal lamenta que la Generalitat de Catalunya no s’hagi compromès, de moment, a oferir cap subvenció o suport econòmic per a la redacció del projecte ni tampoc per la futura construcció de l’equipament.

També et pot interessar

Comentaris