Operatiu policial amb quatre cossos de seguretat al barri Espirall de Vilafranca

L’operatiu policial va comptar amb quatre cossos de seguretat.
25/08/2023 - 16:50h

Es va saldar aquest dijous amb sis denúncies i una persona detinguda per diversos delictes

Aquest dijous al vespre es va dur a terme a Vilafranca una operació policial planificada conjunta entre els cossos de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, en una zona a l’entorn del carrer Sant Sadurní d’Anoia del barri Espirall.

Aquesta zona acumula habitualment una alta concentració de fets delictius, baralles i incivisme i l’objectiu era detectar i denunciar irregularitats de diversa índole que sigui localitzada, identificar persones i inspeccionar establiments per detectar fraus i infraccions a la llei d’estrangeria, delictes fiscals, requeriments judicials, entre altres.

Com a resultat d’aquest operatiu, es van inspeccionar dos locals d’obertura al públic, es van cursar dues denúncies per tinença d’estupefaents i dues denúncies per portar navalles o objectes punxants i una persona va ser detinguda per delicte contra la salut pública.

A més, aquesta persona serà traspassada posteriorment al Cos Nacional de Policia en trobar-se al país de forma irregular. Dues persones més van ser denunciades segons l’Ordenança de Civisme per barallar-se a la via pública.

Aquesta operació policial, segons ha informat l’Ajuntament de Vilafranca, parteix de la iniciativa i de la coordinació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, liderada pel regidor Ramon Zaballa. Es correspon a la primera d’un conjunt d’accions policials que es realitzaran a d’altres zones de Vilafranca, en els propers mesos, amb l’objectiu de combatre i reduir l’índex delinqüencial.

L’alcalde, Francisco Romero, referma el compromís de l’equip de govern municipal envers la “seguretat, una de les preocupacions més importants de la ciutadania en l’actualitat i que esdevindrà un dels eixos principals de l’acció de govern aquest mandat”.

També et pot interessar

Comentaris