La més màgica

25/08/2023 - 09:00h

El 3d8 en paper publiquem un monogràfic de 40 pàgines sobre la Festa Major de Vilafranca

‘La Més Típica’, frase que des de fa molts anys identifica clarament el que significa la festa major de Vilafranca, serà aquest 2023 ‘La Més Màgica’, el lema que han triat els administradors i administradores de la festa en honor a Sant Fèlix.

Com és habitual cada edició prèvia a la festa major, el 3d8 dediquem un monogràfic -de 40 pàgines- amb tot el que cal saber sobre la festa i reportatges que hi estan vinculats.

Així, en aquest especial hi trobareu, entre d’altres temes, l’habitual entrevista pel 3d8 de l’expregonera (Blanca Ferré) a la pregonera actual (Anna Vallhonesta Espinosa); reportatges sobre els 50 anys de la recuperació del Ball Pla, l’estrena d’una nova Moixiganga de Vilafranca, que estrenarà també vestuari, músiques i construccions més àgils; la vinculació de Sant Fèlix amb la pluja, obra de Joan Montserrat Montsant i Joan Solé Bordes; i un reportatge de Carlos Morillo Rodríguez sobre la restauració de l’Elisenda, l’emblemàtica geganta vilafranquina.

També hi ha una entrevista a Àngels Dalmau, autora de ‘Vinyes de sang’, novel·la ambientada al Penedès; i una altra a les organitzadores de Firart, Cristina Gallardo, Joana Salvadó i Joana Sadurní; a més d’altres informacions sobre els concerts de festa major, l’Estampeta i el programa d’actes. Finalment, hi trobareu una prèvia de les jornades castelleres, un article històric d’Eloi Miralles i el text de Biel Senabre que tanca el monogràfic.

Bona festa major de Vilafranca a tothom!

També et pot interessar

Comentaris