La secretària municipal anul·la l’acord de nomenament dels consellers de RTV El Vendrell

El regidor del grup municipal Primer el Vendrell, Lluís Navarrete.
23/08/2023 - 16:12h

Primer el Vendrell fa pública la resolució arran d’un recurs sobre els acords adoptats el 7 de juliol a la societat El Vendrell Comunicació, SLM

La secretària municipal de l’Ajuntament del Vendrell, Eva Serramià, ha declarat nul l’acord de nomenament dels consellers membres de la societat El Vendrell Comunicació, SLM en la junta general celebrada el 7 de juliol passat.

El regidor Lluís Navarrete recorda que ja va manifestar que aquest nomenament incomplia els estatuts i el reglament de funcionament, tant per la manca dels preceptius informes del Consell Assessor, com per la manca de les majories qualificades necessàries de 2/3 pel fer efectiu el nomenament.

“Això ha provocat un retard de gairebé 2 mesos en la creació dels òrgans a l’haver de nomenar-se un nou Consell Assessor”, fet que es va produir finalment aquest dilluns. “Aquest nou Consell Assessor ha estat una proposta del govern que no ha estat consensuada amb la resta de grups municipals de l’oposició, i que en la nostra opinió no inclou allò que determinen els estatuts, sobre que han de ser entitats de les més representatives del nostre municipi”, diu Lluís Navarrete.

Segons critica el mateix regidor portaveu, “una vegada més, es demostra la manca de diàleg del govern municipal dels senyors Martínez (alcalde) i Soriano (regidor de Comunicació)”.

“En el cas de la RTV Vendrell, es fa imprescindible arribar a consensos entre les forces polítiques dels grups municipals, ja que es pot acabar produït un bloqueig en el nomenament dels Consellers de la societat al ser imprescindible el vot d’una majoria qualificada de 2/3 dels membres del consistori”, diu també Navarrete.

Finalment, des del Grup Municipal de Primer el Vendrell s’entén que el PSC “hauria de renunciar a presentar el senyor Christian Soriano com a representant del grup municipal en el Consell d’Administració, perquè es troba actualment sent investigat a instàncies de la fiscalia, per diverses actuacions quan ha estat conseller i president del Vendrell Comunicació, SLM.

També et pot interessar

Comentaris