Arnau Mata Simarro és el guanyador de l’Estampeta de Sant Fèlix

22/08/2023 - 19:00h

Els 55 dibuixos presentats s’exposaran a l’aparador de la Fundació Amàlia Soler del carrer de Santa Maria

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca 2023 anunciaven, aquest dilluns a la tarda a la plaça de la Vila, Arnau Mata Simarro com el guanyador del II Concurs de dibuix infantil de l’estampeta de Sant Fèlix, en el qual s’hi han presentat un total de 55 infants. El jurat, format pel quintet d’administradors i l’organització del Firart, ha valorat la tècnica del collage de l’estampeta guanyadora “on cada retall està triat amb context i col·locat amb precisió”. En aquesta estampeta, “hi trobem una representació clara de Sant Fèlix sobre fons blanc, que funciona molt bé comunicativament”. El jurat ha assenyalat, a més, que “els colors terrosos i la figuració utilitzades transmeten una maduresa artística sorprenent”.

El jurat ha destacat “l’alt nivell de les obres presentades” i ha confessat que els han sorprès diversos factors, entre els que destaquen “la professionalitat, la tècnica, la fantasia d’alguns imaginaris i la percepció de Sant Fèlix”. Entre els finalistes d’aquesta segona edició hi ha Ariadna López Galimany, Clàudia Esteve Aguareles, Marc Espín Borrell i Mar Borrell Montserrat.

Com a premi, el guanyador d’aquest any s’ha emportat un lot de marxandatge de la Festa Major 2023 i tindrà accés al balcó el dia 1 de setembre per veure l’exhibició dels balls de la Festa Major dels Petits acompanyat d’una persona adulta.

Els dibuixos presentats i l’estampeta guanyadora s’exposaran a l’aparador de la Fundació Amàlia Soler, ubicat al carrer de Santa Maria, número 5.

També et pot interessar

Comentaris