ERC denuncia la situació “insostenible” de les illes de brossa de Cunit i reclama solucions urgents

Escombraries fora de contenidors a Cunit (Foto: ERC Cunit)
16/08/2023 - 20:05h

El partit destaca que el mes d’abril ja va avisar que èpoques on s’incrementa la població, com l’estiu, caldria recollir les escombraries més sovint

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Cunit ha denunciat que la situació de les illes de contenidors al poble és “insostenible” i que calen mesures urgents per a evitar que continuïn reproduint-se en el temps.

Durant les èpoques de Nadal, Setmana Santa i l’estiu, la població cunitenca s’incrementa i, per tant, “cal recollir la brossa més sovint”, es destaca des d’ERC. A més, des del mateix grup republicà cunitenc es recorda que al mes de gener es va iniciar un nou contracte de recollida de brossa i que des de l’equip de govern “van ‘vendre’ que hi havia una policia verda que es faria càrrec de vigilar aquestes situacions. No obstant això, no només es continuen reproduint les mateixes situacions, sinó que ni hi ha policia verda, ni contenidors nous i molts contenidors estan trencats”.

Carme Martínez, portaveu d’ERC Cunit, ha explicat que “són anys vivint la mala gestió de la recollida de la brossa, l’equip de govern ha tingut temps per millorar-ho i ens trobem que en ple mes d’agost amb un increment de la població i amb la calor que fa, la situació en la qual es troben les illes de contenidors són insalubres”.

A més, ha afegit: “molts es troben davant de parcs infantils i no seria jo, la que portés als meus fills quan l’únic que atrau són mosquits i altres espècies que són nocives per la salut”.

Martínez ha indicat que amb el vídeo que ha fet ERC per penjar-lo a les seves xarxes socials el partit vol “mostrar les vergonyes de l’ajuntament i que, davant les reclamacions veïnals, encara que sigui el mes d’agost, cal treballar perquè la recollida sigui imminent”.

També et pot interessar

Comentaris