Avança la millora de la carretera C-51 d’Albinyana al Vendrell

Obres a tocar de la Papiola (Foto: Ajuntament d’Albinyana)
16/08/2023 - 12:47h

Les obres a càrrec de la Generalitat es duen a terme als vorals en un traçat de 540 metres i un segon de 834 metres

La Generalitat de Catalunya du a terme des de fa unes setmanes les obres de millora de vorals a la carretera C-51 entre la rotonda d’accés al poble d’Albinyana i el pont de sobre de l’autopista AP-7, ja dins del terme municipal del Vendrell. Els treballs es faran en dos trams: del PK 8+226 a 9+060, per tant, en una distància de 834 metres; i del PK 9+600 a 10+140, amb 540 metres.

Les obres previstes consistiran en una ampliació de vorals que garantiran una millor seguretat viària a la carretera que ha vist augmentar la mitjana del trànsit en els darrers anys.

El pressupost de tota l’actuació és d’aproximadament 962.000 euros i la durada prevista de l’obra és de 6,5 mesos. L’empresa AFICSA-SORIGUE és l’adjudicatària del contracte que ha licitat el Departament d’Infraestructures de la Generalitat.

Segons s’explica des de l’Ajuntament d’Albinyana, aquesta actuació tindrà continuïtat a principis de l’any vinent amb la millora del tram urbà de la mateixa carretera C-51 al seu pas per la urbanització de la Papiola. Val a dir en aquest sentit que a questa urbanització té carrers i habitatges a ambos costat de la via.

Fa uns dies van fer visita a les obres el director territorial al Penedès del Departament de Territori, Raül Pérez; el responsable del Servei de Carreteres de la Generalitat a Tarragona, Carles Mingote; i l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin.

També et pot interessar

Comentaris