Editat un vídeo pel 135è aniversari del Pont de França del Vendrell

16/08/2023 - 10:51h

El va publicar aquest dimarts la Federació Xarxa Vendrellenca, coincidint amb l’efemèride

L’entitat veïnal Federació Xarxa Vendrellenca ha fet públic el vídeo commemoratiu del 135è aniversari del Pont de França del Vendrell, per l’elaboració del qual s’han emprat documents de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès i imatges amb dron del pont.

El vídeo s’ha presentat aquest dimarts, 15 d’agost, mitjançant un espot a les xarxes socials on es pot veure imatges del dibuix del pont de França que daten de l’any 1887 que forma part de la col·lecció de documents històrics de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès i unes imatges actuals fetes amb dron.

D’altra banda, l’entitat ha anunciat que treballa en la possibilitat tirar en davant una exposició dintre del marc del mateix 135é aniversari del pont de França a l’octubre o al novembre d’aquest any, la qual tancarà els actes i activitats relacionats amb el pont de França que impulsa la federació d’entitats veïnals, que durant tot l’any 2023 ha acompanyat els seus documents amb una marca d’aigua amb la imatge del pont de França.

A més de l’anagrama commemoratiu a les xarxes socials i documents de l’entitat, també es pot veure en una tassa commemorativa de l’efemèride.

També et pot interessar

Comentaris