El 20 d’agost es podrà visitar la ‘Càpsula del Temps’

10/08/2023 - 11:57h

La Fundació Futura Penedès organitza a Vilafranca una activitat pensada per la mainada amb un espectacle i una xocolatada

La Fundació Futura Penedès organitza un any més ‘La Càpsula del temps 2020-2040’ per recordar que el 2020 no hi va haver festa major a Vilafranca. Un projecte que té una durada de 20 anys i que fins al 2040 no obrir la càpsula amb dibuixos i escrits d’aquells infants que voluntàriament van introduir-ne algun en aquest espai.

Per mantenir viu el record el proper diumenge 20 d’agost, a les 7 de la tarda i al pàrquing de la Feca (Ctra. de Sant Martí, s/núm.) s’organitza una activitat pensada per als infants de 6 a 12 anys on es visitarà la Càpsula, es lliurarà el passaport on es posarà el segell d’assistència i, tot seguit, hi haurà un espectacle infantil a càrrec d’Animacions Barcelona.

L’acte acabarà amb una xocolatada per a tothom i per participar-hi cal una inscripció prèvia a www.futurapenedes.org fins al 18 d’agost com a data límit. L’aforament serà d’un màxim de 150 persones.

També et pot interessar

Comentaris