Els administradors lamenten la polèmica al voltant de l’Estampa de Sant Fèlix

10/08/2023 - 09:47h

En un comunicat ratifiquen la proposta de Foix Cervera malgrat que confirmen un pla B pels actes litúrgics

A pocs minuts de la mitjanit d’aquest dimecres el quintet administrador feia públic a través de les xarxes socials un vídeo de 90 segons. En el mateix respectaven totes les opinions, negatives o positives, que des de la presentació de l’Estampa de Sant Fèlix, de l’artista Foix Cervera havia suscitat, malgrat que lamentaven i rebutjaven “qualsevol falta de respecte i insult cap a l’artista”.

Els administradors explicaven que havia estat la parròquia “qui ens va trucar expressant-nos la disconformitat amb l’Estampa” afegint que “no la podia acceptar en els elements litúrgics habituals”. En aquest sentit, el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich s’ha volgut reafirmar assegurant que van ser els administradors en una conversa telefònica “que ens van proposar un pla B que nosaltres vam veure amb bons ulls”.

I tal com va anunciar el 3d8 a través del web, els administradors van estendre la mà a aquest possible pla B que consistiria en introduir el dibuix de sant Fèlix dels pictogrames a l’edició impresa dels goigs que s’entreguen a cada Novena i també a l’estampeta que es dona a l’ofici del dia 30. Extrem que la parròquia va acceptar i que el quintet administrador no ha confirmat encara.

Per acabar van cloure ratificant que l’estampa de Sant Fèlix presentada dilluns serà la que a partir del proper 16 d’agost es vendrà al punt de venda de la plaça de la Vila i conjuntament amb el programa que s’oferirà a la Capta dels dies 17 i 18.

També et pot interessar

Comentaris