Els administradors treballen per un acord amb l’església amb una estampa alternativa

09/08/2023 - 17:25h

Tot passaria perquè el dibuix de Sant Fèlix dels pictogrames d’enguany sigui la imatge que il·lustri els goigs que s’entreguen a Novena i l’Estampeta del dia 30

Després de les moltes reaccions en contra i a favor de l’Estampa de Sant Fèlix que ha dissenyat la florista vilafranquina Foix Cervera i conscients de la dificultat d’utilitzar l’estampa en el context litúrgic, de fet el mateix quintet ja va presentar l’estampa amb cerca recança i sabent que era ‘irreverent i provocativa’, en paraules dels mateixos administradors, ahir mateix el quintet va presentar un pla B a la parròquia.

Un pla B que segons ha pogut saber el 3d8 seria acceptat per la parròquia de Vilafranca de la mà del rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich i la mateixa comissió parroquial i consistiria en què el dibuix de Sant Fèlix dels pictogrames d’enguany sigui la imatge que il·lustri l’edició impresa dels goigs que s’entreguen a cada Novena i també l’estampeta de la missa del dia 30.

D’altra banda, l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero no ha volgut respondre al fet de si finalment es penjarà o no l’estampa a alcaldia tal com mana la tradició. Es dona la casualitat que aquests dies s’ha canviat la decoració de les parets del despatx de l’alcalde amb obres d’art diferents com el drac del Guillem Noya amb les lletres d’Antoni Massanell . El que sí que ha garantit Romero és que “com es tradicional, després de la Festa Major, l’estampa es penjarà a la sala de la Taula Rodona”.

També et pot interessar

Comentaris