El Vendrell crea una nova oficina antiocupacions per informar i assessorar a la ciutadania

09/08/2023 - 10:25h

En les últimes setmanes s’han evitat tres ocupacions il.legals

L’ Ajuntament del Vendrell ha fet pública la creació d’una Oficina Antiokupacions al municipi. L’oficina s’encarregarà de coordinar diferents departaments de l’Ajuntament del Vendrell per abordar la problemàtica de les ocupacions delinqüencials d’una forma transversal des de Serveis Socials, Salut, Urbanisme, Habitatge i Seguretat Ciutadana, en coordinació amb altres cossos de seguretat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Christian Soriano, va destacar a l’acte de presentació que “l’important és anar a l’arrel del problema i és per això que la nova oficina antiokupacions vol ser un punt de referència per informar i assessorar la ciutadania per saber què es pot fer quan es produeix una ocupació”. “L’objectiu també és detectar i crear una base de dades de les ocupacions que hi ha al conjunt del municipi, i per gestionar amb els propietaris com s’han de tapiar els immobles un cop desocupats”, va especificar.

Soriano va avançar, a més, que les darreres setmanes la Policia Local del Vendrell, en coordinació amb la nova oficina, ha evitat tres ocupacions il.legals al municipi. El Vendrell és una de les capitals de comarca de Catalunya amb un major percentatge de segones residències (53’6% del total del parc) i aquesta circumstància és un element que provoca que el número d’ocupacions pugui augmentar.

També et pot interessar

Comentaris