Primer pas per reformar dels vestuaris del pavelló d’Hoquei de Vilafranca

07/08/2023 - 09:55h

L’Ajuntament de Vilafranca treballarà a partir del setembre en un projecte per rehabilitar els vestidors

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès treballa aquest estiu per ultimar les gestions que permetin executar la rehabilitació dels vestidors de les instal·lacions esportives d’hoquei sobre patins. La regidora Gemma Romeu ha explicat que “aquest és un dels compromisos de l’equip de govern per als primers 100 dies de mandat”.

Tenint en compte que la reestructuració i reforma de les instal·lacions esportives de Calafell són un dels referents d’èxit, la regidora d’Esports ha organitzat recentment una visita amb els responsables tècnics de les àrees d’Esports i Urbanisme al municipi del Baix Penedès per tal d’aprendre i compartir idees i experiències que es puguin adaptar a Vilafranca. Gemma Romeu va convidar a la visita les diferents entitats vilafranquines vinculades a l’hoquei: el Club Patí Vilafranca, el Club Patí Sant Ramon, el Club de Patinatge Sant Ramon i Patinatge Artxou, que es van unir a la comitiva. Durant la visita les entitats van poder preguntar, resoldre dubtes i explicar les seves necessitats. La regidora valorava molt positivament l’experiència participativa i assegurava que és la manera com vol treballar “amb escolta activa, consens i complicitat amb les entitats implicades”.

Romeu ha informat que ja s’està treballant en un projecte per rehabilitar els vestidors del Pavelló d’Hoquei, que millorarà la comoditat de tots els esportistes que en fas ús. Aquest projecte podrà optar a subvenció, amb data prevista al mes de setembre.

També et pot interessar

Comentaris