Xarxa Vendrellenca proposa diverses millores a les illes de reciclatge de les platges

03/08/2023 - 11:30h

Considera que estan en mal estat i amb nivells molt baixos d’utilització

La Federació Xarxa Vendrellenca ha presentat una proposta per millorar les illes de reciclatge i fer campanyes informatives davant l’actual situació d’aquests equipaments. L’entitat considera que cal augmentar l’índex de reciclatge al municipi i donar una bona imatge als visitants que venen a gaudir del frontal de la platja.

Xarxa Vendrellenca recorda que les illes de reciclatge tenen contenidors trencats i amb pintades i que també hi ha punts on només existeix un contenidor de rebuig. Tot plegat dona, segons l’entitat, una mala imatge del frontal del litoral i per això ha proposat a l’Ajuntament un canvi d’elements de les illes de reciclatge de les platges que garanteixi que a tots els punt hi hagi elements nous i complets que atorguin una bona imatge al municipi i que permetin un correcte reciclatge.

Per altra banda, també es demana idear campanyes de conscienciació de reciclatge de residus entre la ciutadania. Xarxa Vendrellenca recorda que només un 18% de residus, de vidre, de plàstic, cartró i orgànica es van reciclar entre 2019 i 2022.

També et pot interessar

Comentaris