Llorenç del Penedès redueix les taxes de l’escola bressol municipal El Nieró

01/08/2023 - 19:00h

L’Ajuntament les vol equiparar a les dels pobles dels voltants

El nou govern municipal de l’Ajuntament de Llorenç va aprovar en el darrer ple la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa de l’Escola Bressol per tal de reduir-la, amb l’objectiu d’incentivar a més famílies a utilitzar aquest servei imprescindible per a la conciliació de la vida familiar, personal i professional.

Des de fa uns anys, amb la reducció de la matriculació d’infants, aquest servei és deficitari i l’Ajuntament ha d’afegir diners per al seu funcionament. Per aquest motiu, una de les primeres decisions del nou equip de govern ha estat la de baixar les taxes i equiparar-les a les dels pobles del voltant per incentivar a les famílies llorencenques i dels voltants perquè matriculin els infants al Nieró.

Cal recordar que les instal.lacions del Nieró són de nova construcció, molt amplies i dotades amb tots els serveis i necessitats que una llar d’infants necessita per oferir les màximes comoditats als nadons. Aquesta modificació es va aprovar amb 9 vots a favor 7 d’ERC, 1 del PSC , 1 de Compromís amb Llorenç, regidora no adscrita, i 2 vots en contra de Compromís amb Llorenç.

També et pot interessar

Comentaris