L’Ajuntament de Vilafranca reclama que es garanteixi la informació i el servei alternatiu durant les obres de la R4

27/07/2023 - 16:17h

Dilluns comença l’adequació del tram Martorell-Castellbisbal, que tallarà completament la via des de Sant Sadurní

Aquest dilluns 31 de juliol, Adif inicia la primera fase de les obres per a la implantació de l’ample estàndard, el corredor mediterrani, en el tram de la línia de rodalies R4 de Martorell a Castellbisbal. Aquests treballs suposaran una afectació pel tall total entre Sant Sadurní i Castellbisball i s’habilitarà un transport alternatiu en bus entre les dues estacions per als usuaris del servei ferroviari. Durant la segona fase, del 13 al 18 d’agost, l’afectació serà en el tram de Sant Sadurní a Molins de Rei.

El Tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i Promoció Social de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, ha reclamat que s’informi els usuaris de forma clara i continuada de les afectacions i que es compleixin els horaris i serveis alternatius habilitats. Medialdea va participar en la reunió de seguiment amb la Direcció General de Transports de la Generalitat, Adif i Renfe sobre les obres, que comencen dilluns vinent.

La intervenció preveu dues fases: del 31 de juliol al 13 d’agost, amb un servei de bus directe de Sant Sadurní a Castellbisbal per a les persones que continuen el viatge fora del tram afectat i un altre servei amb parades intermèdies per a persones que amb origen o destinació dins del tram afectat; i del 14 al 17 d’agost, servei directe de Sant Sadurní a Molins de Rei per a les persones que continuen el trajecte fora del tram afectat i servei amb parades intermèdies entre Sant Sadurní i  Molins de Rei per a les persones que viatgen amb origen o destinació dins del tram afectat.

També et pot interessar

Comentaris