Un incendi al Vendrell provoca ferides molt greus a dues persones de 79 i 81 anys

Exterior de l’edifici on hi ha hagut l’incendi, en un habitatge que dona a la part del darrera. (Foto: TV3)
26/07/2023 - 09:33h

El succés ha estat la matinada d’aquest dimecres en un immoble de l’avinguda de Sant Vicenç i les víctimes es troben en estat crític

Dues persones de 79 i 81 anys es troben en estat crític a causa de l’incendi que hi ha hagut la matinada d’aquest dimecres al seu pis ubicat a l’avinguda de Sant Vicenç del Vendrell.

Les víctimes han patit lesions greus a causa del fum i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) les ha traslladat a un centre sanitari, com apuntem, en un estat crític.

Els succés ha tingut lloc a les 05.49 hores quan els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’una veïna. Deu dotacions dels parcs del Vendrell, Tarragona i la Regió d’Emergències de Tarragona s’han desplaçat fins el punt, han evacuat els afectats i han apagat les flames.

El foc ha causat danys considerables a la cuina i al menjador de l’immoble. La resta d’habitatges de l’edifici es troben en bones condicions i no s’han detectat danys estructurals.

En arribar al lloc dels fets, els Bombers han confirmat immediatament la presència de foc a pis i la prioritat, donades les hores, ha estat fer-hi recerca de víctimes. Els efectius han saltat la tanca del pati i han descobert de seguida les dues persones, que s’han extret amb la màxima celeritat.

Una vegada efectuat el rescat, els efectius s’han centrat en les tasques d’extinció. L’habitatge ha patit danys importants a la cuina i al menjador, i la resta del pis ha quedat afectat pel fum.

La resta de veïns de l’immoble, de quatre plantes més àtic i vuit pisos a cada nivell, s’han autoconfinat i no han patit cap dany. Alguns, però, s’havien autoevacuat i esperaven al carrer l’arribada dels efectius.

Els Bombers han ventilat les escales i comprovat els desperfectes del pis afectat per confirmar que no hi haguessin danys estructurals. La resta d’habitatges estan en perfectes condicions.

També et pot interessar

Comentaris