50 persones identificades, 8 denunciades i dues detingudes en un control policial al Vendrell

Un moment de l’operatiu policial de divendres passat a la zona de Ca l’Escori del Vendrell (Foto: Ajuntament)
25/07/2023 - 13:50h

Va emmarcar-se en la voluntat d’establir més vigilància en “punts conflictius” del municipi, segons el govern, alhora que aquesta festa major hi haurà controls d’alcoholèmia voluntaris

La Policia Local del Vendrell va participar divendres en un operatiu policial conjunt a la zona de Ca l’Escori, tocant la Carretera de Valls, seguint la voluntat política del govern vendrellenc de “posar èmfasi en els punts conflictius del municipi amb controls preventius i també permanents”, en paraules del regidor portaveu i responsable de la Policia, Christian Soriano.

En el dispositiu conjunt amb la Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil hi va haver dues persones detingudes, 8 denunciades i un total de 50 identificades.

“Sabem quins son els punts conflictius, com actuar-hi i sabem que tenim encara molta feina i recorregut per fer, però creiem que estem posant els ciments per a un Vendrell més segur i més tranquil que volem per al nostre municipi”, ha comentat també Christian Soriano.

Controls d’alcoholèmia
D’altra banda i coincidint amb els concerts de festa major, la Policia Local del Vendrell organitzarà controls d’alcoholèmia preventius i voluntaris a la zona del Botafoc les nits de dimarts, dimecres i dijous, perquè tothom que volgui pogui fer-se una prova abans d’agafar el cotxe i decidir si s’està o no en condicions de conduir.

El regidor de Seguretat ciutadana ha explicat que “en entorns festius i d’oci nocturn, com són els concerts de nit de la festa major, hi ha consum de begudes alcohòliques i moltes persones que s’hi concentren utilitzen vehicles particulars en els seus desplaçaments”. “En aquest sentit, l’objectiu d’aquesta mesura és, per una banda, fer una sensibilització contra la conducció sota els efectes de l’alcohol i, per una altra banda, donar l’oportunitat a qui vulgui de fer-se un control de manera voluntària per decidir si agafar o no el cotxe”, ha conclòs Christian Soriano.

Els controls es realitzaran des de les 2 de la matinada fins a la finalització dels concerts.

També et pot interessar

Comentaris