L’alcalde i el rector de la URV acorden treballar per consolidar els estudis universitaris a Vilafranca

Un moment de la trobada a l’Ajuntament de Vilafranca. (Foto: Ajuntament)
25/07/2023 - 12:45h

Francisco Romero, la regidora Gemma Romeu i Josep Pallarès es van reunir divendres passat

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, Josep Pallarès, van mantenir una reunió de treball divendres passat a Vilafranca. La trobada, on també hi van ser la regidora d’Educació, Gemma Romeu, així com càrrecs tècnics de la universitat, va servir per fer una valoració tan del curs actual de la seu vilafranquina de la Facultat d’Infermeria de la URV com la previsió del nou curs al mes de setembre.

En aquest sentit, les obres perquè l’edifici de l’Enològica pugui acollir més alumnat van a bon ritme i es preveu que al setembre pugui començar el curs amb tota normalitat.

Tant l’alcalde com el rector de la URV han coincidit en l’objectiu de treballar per a la consolidació dels estudis universitaris a Vilafranca i, si és possible, ampliar l’oferta amb noves especialitats que es puguin encabir en un futur campus universitari a la Vila.

Justament dijous passat l’alcalde Francisco Romero i la regidora d’Educació, Gemma Romeu, van ser convidats a fer una visita als campus universitaris de la URV de Terres de l’Ebre, a Tortosa, i de Vila-seca. En la visita van estar acompanyats pel mateix rector Josep Pallarès i d’altres càrrecs de la universitat.

L’alcalde vilafranquí valora molt positivament aquests contactes perquè “és una prioritat poder oferir el màxim d’oportunitats educatives a Vilafranca. La URV ha de ser un aliat per avançar en el model de ciutat que volem. La sinergia entre tots dos serà important en els propers anys”.

També et pot interessar

Comentaris