Una família de Cunit dona un dron a la Policia Local per millorar la seguretat ciutadana

Acte de lliurament del dron (Foto: Ajuntament de Cunit)
24/07/2023 - 19:11h

L’aparell està equipat amb tecnologia d’avantguardia i el cos policial passa a tenir 3 aparells d’aquestes característiques

La Policia Local de Cunit ha rebut una generosa donació d’un dron per part d’una família compromesa amb la seguretat i el benestar de la comunitat, segons ha informat el consistori cunitenc. El dron donat, equipat amb tecnologia d’avantguarda, s’incorpora a la Unitat Dron de la Policia Local de Cunit, amb el qual el cos policial ja compta amb 3 aparells d’aquest tipus.

“Amb els tres aparells es pot millorar les capacitats de vigilància i resposta de la policia local davant diverses situacions, afavorint així la seguretat ciutadana“, segons explica el regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament cunitenc, Xavier Lorenzo.

El nou dron proporcionarà una visió aèria tant per a les operacions de vigilància com a per a la recerca de persones desaparegudes, seguiment de situacions d’emergència i supervisió d’esdeveniments importants a la localitat.

Aquesta iniciativa demostra la importància de la col·laboració entre el cos de policia i la ciutadania, reforçant la confiança i la cooperació entre totes dues parts, es remarca des de l’Ajuntament de Cunit.

L’acte oficial de lliurament del dron ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de la Policia Local de Cunit. Els màxims responsables de la Policia Local de Cunit han expressat el seu agraïment a la família per aquest gest tan significatiu, subratllant la importància d’aquesta col·laboració ciutadana per al manteniment de l’ordre i la seguretat al municipi.

Per part de la família, han volgut manifestar el seu desig de contribuir al benestar de la comunitat i d’ajudar a la policia en les seves tasques diàries.

També et pot interessar

Comentaris