Renfe aprova construir un nou accés i l’ampliació de les marquesines a l’estació del Vendrell

19/07/2023 - 18:26h

L’actuació programada per l’empresa ferroviària té un pressupost global d’1.659.434,19 euros

La companyia ferroviària Renfe ha aprovat la inversió econòmica necessària per construir un nou edifici d’accés que permetrà el pas directe entre l’andana 1 i el pas municipal existent; a més de l’ampliació de marquesines a l’estació del Vendrell, la qual afecta les línies R4 i RT2 de Rodalies.

L’obra compta amb un pressupost de 1.659.434,19 euros i un termini d’execució de set mesos un cop en comenci l’execució.

Amb aquesta actuació, inclosa al Pla ‘Transformem Rodalies’, Renfe destaca que es millorarà el flux d’entrada i sortida de viatgers en aquesta estació.

A més, es planteja la prolongació de les marquesines existents en 40 metres en direcció Martorell per garantir la protecció al viatger al llarg de tota l’andana i, alhora, crear una connexió entre el nou edicle i les entrades al pas inferior que es troben en extrems oposats de l’andana. D’aquestes millores, se’n beneficiaran els 2.300 viatgers que utilitzen cada dia aquesta estació.

Les principals actuacions són: l’execució del nou edicle d’accés, d’una planta, amb torns de control d’accés i noves instal·lacions elèctriques, sistemes d’informació al viatger, CTTV, etcètera; la prolongació de les marquesines existents uns 40 metres i adequació de totes les instal·lacions associades a les marquesines i sanejament d’aquestes; i l’adaptació de la urbanització exterior.

També et pot interessar

Comentaris