Toni Vidal substitueix Jordi Parellada com a president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès

Jordi Parellada, Xavier Antich i Toni Vidal (Foto: Òmnium Cultural)
18/07/2023 - 18:50h

Parellada duia 11 anys a la junta comarcal, gairebé 8 com a president de l’entitat

A finals de juny, el fins ara president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, va presentar la seva renúncia al càrrec al president de l’entitat, Xavier Antich.

Segons remarca ara l’entitat sobiranista, després de més d’onze anys a la junta comarcal i gairebé vuit de presidència, Parellada ha vist com les seves càrregues professionals li impedien continuar l’activitat de liderar l’entitat i, després d’un període de reflexió, ha pres la decisió de deixar la presidència.

Toni Vidal, president en funcions
L’actual vicepresident, Toni Vidal, assumeix el càrrec de president en funcions fins a la propera assemblea territorial que se celebrarà a finals d’any, moment de finalització del mandat i de renovació de la meitat dels càrrecs de la junta actual. Jordi Parellada continuarà com a vocal mentre es considerin interessants les seves aportacions i disposi de temps per dur-les a terme.

Agraïment de Xavier Antich
En el transcurs de la jornada de formació interna que es va celebrar a Lleida a primers d’aquest mes de juliol, Xavier Antich, en nom de la junta nacional d’Òmnium Cultural, va dedicar unes paraules d’agraïment a Jordi Parellada pel “seu compromís i l’energia dedicada a l’entitat i al país durant tots aquests anys”.

Òmnium continua sent l’organització sense ànim de lucre més gran d’Europa i de Catalunya, també a la comarca de l’Alt Penedès, es remarca des de l’entitat a l’hora d’informar del relleu a la presidència penedesenca.

També et pot interessar

Comentaris