Sergi Vallès assumeix el càrrec de diputat a la Diputació de Barcelona

13/07/2023 - 17:25h

Vallès representa la formació d’Impulsem Penedès i entra en el govern que liderarà el PSC i esdevindrà el principal referent penedesenc a la Diputació

L’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, ha recollit aquest dijous al migdia l’acta com a nou diputat de la Diputació de Barcelona en l’acte de constitució del plenari de constitució de la corporació, celebrat al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona.

Vallès, representant de la formació d’Impulsem Penedès, ha arribat a un acord per donar suport al nou govern, que estarà encapçalat per la socialista Lluïsa Moret, i esdevindrà el principal referent penedesenc a la Diputació. El torrellenc ha tingut, a més, un paper protagonista a l’inici de la sessió de constitució, formant la Mesa d’Edat i participant en el recompte de la votació de la presidència.

“Em sento privilegiat de representar el meu municipi i el Penedès en una institució de la magnitud i la força de la Diputació de Barcelona, un aliat imprescindible per als Ajuntaments i la ciutadania de tota la demarcació”, ha declarat Vallès en les seves primeres paraules.

“Sóc l’alcalde d’un municipi petit com Torrelles de Foix però amb molta vitalitat i on portem molts anys treballant incansablement. Afronto aquesta etapa amb molta il·lusió i espero que molts veïns i veïnes del meu poble se sentin tan orgullosos com jo de que Torrelles de Foix estigui tan present al si de la Diputació en aquest mandat. Hem d’aprofitar aquesta oportunitat històrica per fer realitat diversos projectes pels que lluitem des de fa anys”.

“L’oportunitat que se’m brinda de participar activament en el govern d’aquesta institució em permetrà acostar i fer escoltar la veu del nostre territori i les seves necessitats en els propers anys”, ha dit.Nou cartipàs a l’Ajuntament de Torrelles de Foix

A nivell local, Sergi Vallès encapçalarà de nou  en els propers quatre anys l’Ajuntament de Torrelles de Foix, amb un govern que integren vuit regidors i regidores (Impulsem Torrelles de Foix) i un plenari que completen dos regidors d’ERC i una del PSC, i amb majoria de dones.

Fa escassos dies es va celebrar un plenari en què es va aprovar el nou cartipàs, i en què es van definir els òrgans de govern i la representació a les diverses comissions, així com la definició del calendari de sessions, que es mantindran ordinàriament cada tres mesos el tercer dimarts del mes.

Sergi Vallès, a més de l’alcaldia, assumirà l’àrea d’Habitatge. Ferran Carbó serà el primer tinent d’alcalde i regidor de Via Pública, Turisme, Medi Ambient i Benestar Animal. Laura Morató, segona tinent d’alcalde, estarà al càrrec de les regidories de Governació, Comunicació i Transparència. La tercera tinent d’alcaldia, Inés Navarro, és una de les cares noves del nou executiu local, i portarà Sanitat, Benestar Social, Educació i Gent Gran. Lídia Doblas assumirà promoció econòmica, Hisenda i Medi Rural. L’altra novetat serà la Natàlia Ramírez, regidora de Cultura i Festes, Joventut i Infància, Esports i Igualtat. Jordi Torné serà el titular de les àrees d’Urbanisme, Barris i Urbanitzacions; i Albert Parellada es farà càrrec de Patrimoni Cultural i Històric.

També et pot interessar

Comentaris