Desencallada la licitació del servei de neteja viària del Vendrell

Un operari neteja un parc infantil al Vendrell (Foto: Ajuntament)
10/07/2023 - 19:30h

El Tribunal de Contractes aixeca la suspensió que hi havia sobre aquest contracte capdal per al consistori vendrellenc

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, amb data d’aquest dilluns, 10 de juliol, ha fet arribar a l’Ajuntament del Vendrell la resolució 426/2023 al recurs presentat a principis d’aquest any 2023 pel grup municipal de Som Poble-ERC a la licitació del servei de neteja viària.

En la seva resolució, el Tribunal de Contractes no aprecia que la configuració dels elements econòmics del contracte conculqui la llei de Contractes del Sector públic i, per tant, decau aquest motiu del recurs interposat.

L’aval del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic a l’estudi econòmic del contracte permet continuar la tramitació administrativa i licitar el servei, segons esmenta el govern vendrellenc.

El Tribunal sí que estima que cal revisar dos criteris d’adjudicació: un, la borsa d’hores per serveis extraordinaris (que considera que cal especificar més per a quins motius poden ser),  i l’altre, la realització de campanyes ambientals (que considera que són ja part intrínseca del contracte).

Properament, l’Ajuntament del Vendrell farà les modificacions oportunes per continuar la tramitació de la licitació i adjudicar el nou contracte de neteja viària tant aviat com sigui possible.

En una roda de premsa aquest dilluns al matí, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha valorat positivament la resolució i ha dit que “ja no hi ha ombres ni sospites sobre la legalitat de la licitació”.

Alhora, l’alcalde ha demanat “que tothom l’accepti la resolució del Tribunal per tal que al més aviat possible tinguem un contracte de neteja adequat a les necessitats actuals del Vendrell”.

També et pot interessar

Comentaris