El tomàquet rosa d’Ametller Origen: el tomàquet que et recorda l’autèntic tomàquet

06/07/2023 - 14:00h

Article de l’empresa penedesenca sobre una de les seves verdures estrella i amb la qual ‘volem canviar el món’

L’estiu és, sens dubte, època de tomàquets. I si n’existeix una varietat que ens diferencia i ens fa únics és el rosa. Un tomàquet que cultivem de manera exclusiva als nostres camps del Maresme i Viladecans i del qual et volem explicar quina és la nostra manera de fer, perquè sàpigues com els cultivem, els collim i els portem a botiga.

Frescos, nostres i d’aquí

Actualment, tenim camps propis de tomàquets rosa a Viladecans, al Baix Llobregat, i a Cabrera de Mar, al Maresme. En total, els nostres pagesos cultiven 5 hectàrees d’aquesta varietat, que es caracteritza per ser de forma arrodonida, tenir un color molt atractiu, rosat intens, i una pell molt fina, ser molt aromàtic i dolç, molt carnós i sucós i presentar una textura al paladar molt i molt agradable. Aquesta combinació de textura, sabor i aroma fan del tomàquet rosa el tomàquet que recorda l’autèntic tomàquet. A més, un dels secrets del seu sabor és que l’aigua un pèl salinitzada de la zona de Viladecans li proporciona a aquesta varietat una dolçor inconfusible.

Pel que fa a l’hora de collir-los, ho fem amb cura per manipular-los el mínim i, per tant, no fer-los malbé, i els enviem a les botigues en menys de 12 hores per assegurar-nos que el producte arriba ben fresc i a punt per consumir.

Una manera de fer única

La nostra manera de fer ens permet oferir-te productes exclusius i diferencials: en el cas dels tomàquets, treballem amb varietats exclusives, que no té ningú més, per obtenir un sabor únic. A més, fixem els protocols agronòmics i de postcollita, recoŀlectant-los en un punt de maduració avançat, per assegurar-nos que tenim el millor tomàquet en cada moment de l’any.

També et pot interessar

Comentaris