Vilaestiueja arriba a la 3a edició amb ampliació de sessions per arribar a més usuaris

L’oferta lúdica familiar per a les tardes de juliol començarà el 4 de juliol i s’allargarà fins el dia 27

Per tercer any, l’Ajuntament de Vilafranca orgamnitza el Vilaestiueja, un conjunt d’activitats pensat per a famílies i infants d’entre els 3 i els 12 anys. Les activitats, una vintena en total, es desplegaran entre el 4 de juliol i el dia 27, quan es farà la festa de cloenda, enguany a la rambla de Sant Francesc.

Durant aquetss dies, els participants podran assistir a un programa d’activitats que inclou cinema, tallers i contacontes, entre d’altres. Com a novetat, s’incorpora una activitat de foment de la lectura a través del joc i un taller de percussió. Les activitats es desenvoluparan en espais com la biblioteca, el claustre de Sant Francesc, l’escola Dolors Piera, l’escola Arsenal i el cinema Kubrick i s’espera que arribi a un públic que ratlla els 1.500 participants. La intenció és que aquestes activitats, que són gratuïtes, arribin a tots els públics, però amb especial dedicació a infants que viuen en entorns vulnerables, d’aquí el treball estret amb la regidoria de Servbeis Socials de l’Ajuntament.

La regidora d’Educació, Gemma Romeu, que s’estrenava davant dels mitjans en roda de premsa, ha destacat una programació pensada per un públic ampli i que, sobretot, busca la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Vilaestiueja ve a complementar les propostes per a les tardes de juliol que ja es desenvolupen a través del H2O, que es du a terme al complex aquàtic.

L

També et pot interessar

Comentaris