ERC i Veïns Independents de Torrelavit revaliden el pacte de govern

Teresa Mateu (VIT) i Manuel Raventós (ERC), segellant el pacte de govern de Torrelavit.
15/06/2023 - 20:11h

Esquerra va obtenir el 28-M tres regidors i VIT, dos, i l’acord s’ha signat aquest dijous

Els caps de llista d’ERC Torrelavit, Manuel Raventós; i Veïns Independents de Torrelavit (VIT), Teresa Mateu, han signat aquest dijous l’acord que revalida el pacte de govern de les dues formacions per als pròxims quatre anys.

Segons han fet públic els dos partits aquest mateix dijous al vespre, amb l’edició del 3d8 en paper ja tancada -motiu pel qual la notícia no es recull aquest divendres-, l’acord ha estat possible “gràcies a les coincidències dels programes electorals i a les confiances teixides en l’equip de govern durant el mandat 2019-2023”, diuen.

A la convocatòria electoral del 28 de maig, en la qual va destacar una elevada participació (del 72,5% del cens), Junts per Torrelavit, encapçalada per Ramon Riera, va ser la força més votada amb quatre regidors; ERC en va obtenir tres i VIT, dos.

Amb el pacte que ja van subscriure el 2019, ERC i VIT sumen la majoria absoluta per continuar governant Torrelavit durant els pròxims quatre anys.

Fruit del pacte signat entre les dues formacions, Manuel Raventós revalida el càrrec com a alcalde de Torrelavit quatre anys més, mentre que Teresa Mateu serà nomenada tinent d’alcalde del nou govern.

També et pot interessar

Comentaris