Arriba una nova edició del Castellet Medieval carregada de novetats

08/06/2023 - 23:28h

Durant el cap de setmana es farà en paraŀlel la fira enogastronòmica, amb productes de proximitat i vins i caves locals

Aquest dissabte i diumenge arriba a Castellet la dinovena edició del Castellet Medieval, una fira amb més d’una vintena de parades ambientades de l’època i que es complementarà amb la mostra enogastronòmica, que oferirà una degustació de productes gastronòmics de proximitat amb vins i caves locals, que acollirà la plaça del Castell.

L’obertura es farà demà, dissabte, a les 11 del matí, i una hora més tard tindrà lloc la inauguració oficial, a la qual assistirà el president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera. A la 1 del migdia, tant dissabte com diumenge, es farà una taller de tast sota el títol ‘Arrels de Cultura’ dirigit per Caram Caram on es podran degustar vins i caves del municipi maridats amb gastronomia de proximitat. Cal formalitzar la inscripció al web www.castelletilagornal.cat.

Ja a la tarda, a partir de les 6, tindrà lloc l’espectacle ‘The Tower’, i una hora més tard, a l’edifici municipal, serà el torn de la presentació del llibre Medicina en femení, de Glòria Sabaté. A les 10 de la nit hi haurà un concert dels Berros de la Cors a l’Espai Rusticum, en una fira que tancarà a les dotze de la nit del dissabte. Durant tot el dia es podrà gaudir d’animacions i espectacles itinerants, activitats infantils, ‘photocall’ medieval o recreacions d’escenes quotidianes de la vida al camp.

Per diumenge l’obertura serà també a les 11 del matí. A la tarda, a les 5 i a les 7, es farà l’espectacle ‘Katapulten’ al carrer del Castell.

Tota la informació es pot consultar al web de l’ajuntament.

Bus gratuït

Des de l’organització s’ha volgut remarcar que enguany s’habiliten novament dos aparcaments amb capacitat per a una gran quantitat de vehicles, que s’ubicaran als nuclis propers de Torrelletes i Clariana. Des d’allà sortiran busos llançadora de manera continuada durant els dos dies de fira.

També et pot interessar

Comentaris