Josep Maria Llasat deixa la política i ja no prendrà posessió del càrrec de regidor al Vendrell

Josep Maria Llasat i qui el substituirà com a regidor de Primer el Vendrell-Junts, Lluís Navarrete.
08/06/2023 - 10:53h

Aquest dimecres va presentar la seva renúncia com a regidor per al proper mandat, que ocuparà Lluís Navarrete

El candidat de la formació política Primer el Vendrell-Junts, Josep María Llasat, va explicar aquest dimecres al vespre en roda de premsa que el mateix dia havia presentat la seva renúncia com a regidor de la Corporació Municipal que iniciarà el seu mandat el proper dissabte dia 17.

Afirma que fa un pas al costat cedint el seu lloc al seu “company i amic” Lluís Navarrete, exmembre de Som Poble-ERC, que va concórrer a les eleccions municipals del 28-M com a número 2 i que “té el suport de tota la candidatura i al qui considera que podrà fer una gran feina al consistori”, ha dit l’històric regidor vendrellenc i que va arribar a ser alcalde, l’any 1994.

Josep Maria Llasat també ha agraït als 882 vendrellencs i vendrellenques que li han mantingut la seva confiança o als que han votat a la candidatura per primer cop, a la vegada que s’ha referit a les aproximadament 200 persones dels barris marítims (incrementant el vot un 176%) que “han donat suport a la lluita que han mantingut per tal de dignificar l’estat de les nostres platges i que han permès poder salvar l’escó de regidor, donada l’alta abstenció que hi hagut en aquestes eleccions respecte a les de fa 4 anys”.

Llasat ha mostrat, però, la seva decepció en la rivalitat entre els partits independentistes, que opina que ha generat una gran abstenció entre els seus votants i que “no ha permès posar en valor l’excel·lent feina feta els darrers 4 anys, així com les molt bones propostes de futur que presentava la candidatura” de Junts.

Per acabar, ha indicat que en un mes complirà 70 anys, i que tenia ànims per continuar, però que davant d’aquesta situació pol´tica entén que companys més joves que ell podran treballar amb una major perspectiva de futur.

Josep Maria Llasat va acomiadat la roda de premsa tot remarcant que “m’estimo el Vendrell des del dia que vaig néixer i li desitjo el millor; visca el Vendrell”.

També et pot interessar

Comentaris