La Nit de l’Artesania tanca la temporada dels mercats d’artesans, brocanters i pintors

08/06/2023 - 11:00h

La plaça de la Vila de Vilafranca viurà aquest dissabte una festa amb una trentena de parades

Aquest dissabte se celebra la Nit de l’Artesania a la plaça de la Vila, en horari de les 6 de la tarda a les 12 de la nit, com a fi de festa de la temporada dels mercats d’artesania, brocanters i pintors, que finalitza aquest cap de setmana. La nova temporada es reprendrà el diumenge 8 d’octubre.

Hi seran presents gairebé una trentena de parades d’artesania de diferents articles (joieria, cosmètica natural, tèxtil, articles de pell, fusta, alimentació, etc.). En relació amb l’alimentació, hi haurà productes de Km0 (kombutxa, vins ecològics, hamburgueses del Pirineu, aliments sense gluten…) i per tant, els assistents podran fer degustacions o fins i tot quedar-se a sopar.

De 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre s’oferiran tallers gratuïts, un taller de torn de ceràmica i un de pintacares. A les 7 de la tarda hi haurà una Ballada de Swing, amb la col·laboració de Swing Vilafranca i amb l’actuació del grup Sing Swing Company.

A les 10 de la nit, la DJ Filo acabarà d’amenitzar la nit amb una sessió de música fins a les 12 de la nit. L’endemà diumenge, es clourà definitivament la temporada amb el darrer mercat de brocanters, que tindrà lloc, com sempre, a la rambla Sant Francesc, de 10 del matí a 2 del migdia, amb més de 20 parades amb articles de col·leccionisme, antiguitats, llibres, etc.

Tant la Nit de l’Artesania com tota la temporada dels mercats d’artesania, està organitzada pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris