Quatre detinguts per una baralla violenta a Vilafranca

La baralla s’ha produït davant d’aquest bloc d’habitatges.
30/05/2023 - 18:55h

El succés ha passat aquest dimarts a la tarda al carrer d’Amàlia Soler, tocant l’Escola Montagut

Aquest dimarts a la tarda, minuts abans de les 18h, s’ha produït una baralla amb força violència a la zona del carrer Amàlia Soler, 148 de Vilafranca del Penedès, un bloc d’habitatges on hi hauria okupes als baixos.

Segons ha pogut saber el 3d8, la baralla ha estat al carrer entre quatre persones i fins a l’indret s’hi han desplaçat diversos efectius de la Policia Local de Vilafranca, dels Mossos d’Esquadra i una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

El succés ha acabat amb la detenció de les quatre persones implicades, per part tant de la policia vilafranquina com els Mossos d’Esquadra. En concret, la policia local ha detingut 3 persones i els Mossos d’Esquadra la quarta.

Aquesta última seria per enfrontar-se i desobeir la policia catalana.

Entre les 4 persones que s’han barallat n’hi hauria de lesionades i amb ferides, però no es tem per la vida de cap d’elles.

Fonts properes a l’habitatge han explicat que els baixos de l’immoble esmentat estaria ocupat aproximadament des de la pandèmia, però que mai fins aquest dimarts hi hauria hagut cap problema d’incivisme o aldarulls entre les persones que hi viurien. Tampoc no està clar que entre les persones implicades en aquest succés hi hagi okupes.

El desplegament policial ha alertat força el veïnat i persones que anaven a buscar els seus fills i filles de l’Escola Montagut.

També et pot interessar

Comentaris