Les escoles de Calafell tindran ventiladors per pal·liar les altes temperatures

L’Escola Ginesta de Calafell (Foto: Ajuntament)
23/05/2023 - 19:44h

L’Ajuntament dedica 7.700 euros a adquirir una remesa d’aparells davant la manca de resposta del Departament d’Educació de la Generalitat

L’Ajuntament de Calafell ha adquirit una remesa de ventiladors per a les escoles del municipi. La mesura busca pal·liar les altes temperatures que s’incrementaran en les properes dates i es posa en marxa a demanda de la comunitat educativa, i després de la manca de resposta del Departament d’Educació de la Generalitat per solucionar la problemàtica, s’afirma des del consistori calafellenc.

L’import d’aquesta adquisició puja 7.700 euros. Els aparells arribaran als centres en qüestió de dies. És una mesura ràpida per a fer front a la situació, s’explica des de l’Ajuntament de Calafell. “Farà més passadores les hores de calor i servirà, per exemple, per evitar la cancel·lació de classes a causa de pics de temperatura. En general, reduirà la necessitat de mesures d’excepció”, diu la mateixa administració local.

L’Ajuntament de Calafell remarca que ha assumit la despesa perquè la Generalitat “no destina un euro a comprar equips o fer obres davant l’emergència climàtica”. “Com en tantes altres situacions, als centres educatius, els municipis porten anys fent una tasca de substitució, tot i no ser la seva competència”, s’afegeix des de l’ajuntament calafellenc. “En tots els àmbits de les escoles, inclosos els climàtics”, es conclou.

També et pot interessar

Comentaris