Francisco Romero es posa deures pels 100 primers dies de govern

22/05/2023 - 11:23h

L’alcaldable socialista llança una bateria d’accions en cas que surti elegit alcalde de Vilafranca del Penedès

En la darrera setmana de campanya els socialistes vilafranquins, amb Francisco Romero al capdavant, han llançat tota una bateria d’accions amb les quals agafen el compromís d’engegar-les durant els primers cent dies de govern, en el cas de sortir escollit.

Romero ha citat les primeres mesures que posarà en marxa totes relacionades amb propostes que ha anunciat aquests darrers mesos amb tot el seu equip que l’acompanya a la llista. La majoria d’aquestes mesures que activaran en els primers tres mesos tenen molta relació amb el model de ciutat de proximitat i en aquest sentit el primer que farà serà una visita a tots els barris de la vila amb l’equip de govern.

La segona acció que preveu dins els primers cent dies serà la de convocar d’immediat tres noves places de policia local i la posada en marxa del policia de barri en horari de dia i nit. Una altra tasca seria la d’augmentar els serveis de neteja amb la creació d’una unitat d’intervenció ràpida al carrer. Romero també ha anunciat que en aquest primer trimestres s’instal·larien els caixers automàtics als casals de gent gran.

L’alcaldable socialista també ha parlat de començar d’immediat la renovació dels vestuaris de les instal·lacions esportives i finalment presentar el projecte de la segona biblioteca al carrer Comerç. “Aquestes són les primeres mesures que farem en els primers 100 dies si diumenge guanyem les eleccions”, ha conclòs Romero.

També et pot interessar

Comentaris