Operatiu policial a Coma-ruga contra robatoris

Imatge de l’operatiu policial (Foto: Mossos d’Esquadra)
18/05/2023 - 17:00h

Agents de diversos cossos munten un operatiu arran de la detecció de lladres a l’àrea metropolitana de Barcelona que es desplacen en tren

Agents dels cossos dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local del Vendrell, a més d’efectius del servei de vigilància privada de l’ens ferroviari ADIF, van desplegar aquest dimecres un dispositiu policial de seguretat conjunt a l’estació de Renfe de Sant Vicenç de Calders arran de constatar-se per part de la policia catalana fa uns mesos que alguns robatoris amb violència a l’àrea metropolitana de Barcelona, però també en zones de l’interior de la línia de rodalies R4, eren comesos per persones que hi arribaven des de l’àrea de l’estació de Coma-ruga.

Segons investigacions policials, els lladres agafaven el tren a l’estació de Sant Vicenç de Calders i es distribuïen per diverses localitats al llarg del recorregut de l’R4 per cometre els robatoris. Un cop realitzats, tornaven també amb tren als seus llocs de residència.

Operatiu de dimecres
Així les coses, l’objectiu del dispositiu organitzat dimecres era més concretament la prevenció dels delictes contra el patrimoni.

Del total de les 34 persones que van ser identificades durant aquesta actuació policial, 20 tenien antecedents per robatoris i resideixen pels voltants de l’estació de tren del nucli marítim de Coma-ruga.

Segons fonts policials, el resultat del dispositiu va ser de 4 persones denunciades per un delicte de tinença de substàncies estupefaents, un comís d’un bicicleta d’alta gamma de dubtosa procedència, un altre comís de material falsificat pel qual es cita com investigat al portador, acusat d’un delicte menys greu contra la propietat industrial, un detingut pel Cos Nacional de Policia (CNP) espanyol per infracció de la llei d’estrangeria, i una persona citada a declarar pel mateix CNP també per una causa relacionada amb la llei d’estrangeria.

També et pot interessar

Comentaris