Francesc Fàbregas revalida la presidència de l’ACPC per quatre anys més

08/05/2023 - 10:37h

El 3 de Vuit assumeix una de les vocalies de l’entitat, que aglutina més de 150 mitjans de comunicació catalans

L’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) va celebrar aquest dissabte la 15a Convenció i 41a Assemblea Ordinària a El Sant Cugat Hotel de Sant Cugat del Vallès, en una jornada que ha aplegat a més d’un centenar de professionals de la comunicació vinguts de tota Catalunya.

La notícia més destacada de la jornada ha estat la renovació per unanimitat del mandat de la junta que encapçala Francesc Fàbregas per quatre anys més. Aquesta és la segona vegada que el director d’El Vallenc i el seu equip renoven al capdavant de l’ACPC, la primera renovació va ser el 2019.

Durant el seu parlament d’acceptació del càrrec, Fàbregas ha destacat que “la junta s’ha renovat amb nous membres i, per primera vegada, comptarà amb paritat de gènere”. També ha recalcat “que s’ha afegit gent jove perquè ens ajudi amb la seva vitalitat en el reptes tecnològics als que ens enfrontem”.

I com a objectius per als propers quatre anys ha explicat que són “potenciar les relacions públiques, aprofundir en la formació dels nostres periodistes, millorar els ingressos publicitaris, fomentar encara més la digitalització, ampliar convenis amb universitats, i crear sinèrgies entre editors”.

La nova junta de govern està forma per: Francesc Fàbregas, president (El Vallenc); Joan Carles Codolà, secretari (Llumiguia); Òscar Cabana, tresorer (La Comarca d’Olot); els vicepresidents Ferran Perdrix (Segre), Joaquim Rambla (L’Ebre), Francesc Florensa (SomGarrigues) i Anna Berent (Fonoll); i com a vocals, Núria Piera (La Portada), Anna Albareda (La Segarra), Eva López (El 3 de Vuit); Júlia Ventura (Sant Cugat Magazine) i Estel Huguet (El Breny).

També et pot interessar

Comentaris